•   Όροι  
 •   Πολιτική  
 •   σχόλια  
 •   Επικοινωνία  
 •   Κέντρο ενημέρωσης  
 •   Προϊόντα  
 •   Σχετικά με μας  
 •   Σπίτι  

 • Πολιτική

  Όροι

  Product show

    Επισκόπηση


  Ακολουθούν οι όροι μιας νομικής συμφωνίας ανάμεσα σε εσάς και την Κίνα lutong. Με την πρόσβαση, περιήγηση, είτε με τη χρήση αυτού του Web site, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους και να συμμορφωθούν με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων και εξαγωγής και επανεξαγωγής των νόμων και κανονισμών ελέγχου. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, σας παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το web site.

  Κίνα lutong μπορεί, χωρίς ειδοποίηση, ανά πάσα στιγμή να αναθεωρήσει αυτούς τους Όρους Χρήσης και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που περιέχονται σ 'αυτή την ιστοσελίδα, ενημερώνοντας την παρούσα σελίδα. lutong Κίνα μπορεί επίσης να προβεί σε βελτιώσεις ή αλλαγές στα προϊόντα, υπηρεσίες ή προγράμματα που περιγράφονται σε αυτό το δικτυακό τόπο οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.


    General

  Αυτό το site περιέχει πληροφορίες ιδιοκτησίας και δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας πληροφορίες, οι όροι των οποίων πρέπει να τηρούνται. Παρακαλούμε δείτε την καρτέλα με τίτλο "Πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα" για σχετικές πληροφορίες.

  Το site αυτό και όλο το περιεχόμενο σε αυτή την ιστοσελίδα δεν μπορεί να αντιγραφεί, αναπαραχθεί, που αναδημοσιεύεται, Ανεβασμένοι, που τοποθετούνται, να μεταδοθεί, διανεμηθεί ή να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία παράγωγων έργων χωρίς την Κίνα lutong την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της, εκτός από το ότι η Κίνα lutong χορηγεί μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμα, περιορισμένη άδεια πρόσβασης και την απεικόνιση των ιστοσελίδων εντός παρόντα δικτυακό τόπο, αποκλειστικά στον υπολογιστή σας και για την προσωπική σας, μη εμπορική χρήση αυτού του Web site. Αυτή η άδεια εξαρτάται από σας δεν τροποποιούν το περιεχόμενο σε αυτήν την ιστοσελίδα, σας διατηρώντας ανέπαφα όλα τα πνευματικά δικαιώματα, εμπορικό σήμα, καθώς και άλλες πληροφορίες ιδιοκτησίας, και την αποδοχή σας των όρων, προϋποθέσεων, και τις ανακοινώσεις που συνοδεύουν το περιεχόμενο ή άλλως που περιέχονται σε αυτό το site. Παρά τα ανωτέρω, οποιοδήποτε λογισμικό και άλλα υλικά που είναι διαθέσιμα για κατέβασμα, την πρόσβαση, ή άλλη χρήση από αυτή την ιστοσελίδα με δική τους άδεια όρους, τις προϋποθέσεις, και ανακοινώσεις που θα διέπεται από τέτοιους όρους, προϋποθέσεις, και ανακοινώσεις.

  Η παράλειψη συμμόρφωσης με τους όρους, τις προϋποθέσεις, και ανακοινώσεις σε αυτό το site θα έχει ως αποτέλεσμα την αυτόματη παύση των δικαιωμάτων που χορηγούνται σε σας, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, και θα πρέπει αμέσως να καταστρέψετε όλα τα αντίγραφα των κατεβάσει υλικά που έχετε στην κατοχή σας ή τον έλεγχο. Εκτός από την περιορισμένη άδεια της προηγούμενης παραγράφου, η Κίνα lutong δεν σας παρέχουν καμία ρητή ή σιωπηρή δικαιωμάτων ή αδειών χρήσης σε καμία διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα, τα πνευματικά δικαιώματα, ή άλλα ιδιοκτησιακά ή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Μπορεί να μην κάθε καθρέφτη του περιεχομένου από αυτό το site σε ένα άλλο στο Web ή σε οποιαδήποτε άλλα μέσα ενημέρωσης.

  Όλα manufacturers'names, αριθμούς, σύμβολα και οι περιγραφές που χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναφοράς και μόνο, και αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε μέρος που είναι το προϊόν αυτών των κατασκευαστών.


    Οι προοδευτικές και καταστάσεων προφύλαξης


  Οι πληροφορίες σε αυτό το Web site δεν είναι εγγυημένη ή υποσχέθηκε να είναι σωστός, τρέχοντα ή πλήρη, και αυτό το site μπορεί να περιέχουν τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. Κίνα lutong δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη (και αποποιείται ρητώς την ευθύνη) για την επικαιροποίηση αυτού του τόπου διατήρησης πληροφοριών τρέχουσα ή να εξασφαλίζεται η ακρίβεια ή την πληρότητα των δημοσιευμένες πληροφορίες. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την ακρίβεια και την πληρότητα όλων των πληροφοριών που τοποθετούνται πριν από την πραγματοποίηση κάθε απόφαση που συνδέεται με οποιαδήποτε υπηρεσία, προϊόντα ή άλλα θέματα που περιγράφονται σε αυτό το site.

  Κίνα lutong δεν παρέχει καμία διαβεβαίωση ότι τυχόν προβλημάτων που θα λυθούν από την Κίνα lutong, ακόμη και αν η Κίνα lutong επιλέξει να παράσχει πληροφορίες με στόχο την αντιμετώπιση ενός προβλήματος.


    Ορισμένες Αποποίηση ευθυνών


  Οι πληροφορίες σε αυτό το Web site δεν είναι εγγυημένη ή υποσχέθηκε να είναι σωστός, τρέχοντα ή πλήρη, και αυτό το site μπορεί να περιέχουν τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. Κίνα lutong δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη (και αποποιείται ρητώς την ευθύνη) για την επικαιροποίηση αυτού του τόπου διατήρησης πληροφοριών τρέχουσα ή να εξασφαλίζεται η ακρίβεια ή την πληρότητα των δημοσιευμένες πληροφορίες. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την ακρίβεια και την πληρότητα όλων των πληροφοριών που τοποθετούνται πριν από την πραγματοποίηση κάθε απόφαση που συνδέεται με οποιαδήποτε υπηρεσία, προϊόντα ή άλλα θέματα που περιγράφονται σε αυτό το site.

  Κίνα lutong δεν παρέχει καμία διαβεβαίωση ότι τυχόν προβλημάτων που θα λυθούν από την Κίνα lutong, ακόμη και αν η Κίνα lutong επιλέξει να παράσχει πληροφορίες με στόχο την αντιμετώπιση ενός προβλήματος.


    Παγκόσμια διαθεσιμότητα


  Πληροφορίες κίνα lutong δημοσιεύει στο World Wide Web μπορεί να περιέχει αναφορές ή παραπομπές σε Κίνα lutong προϊόντα και υπηρεσίες που δεν υποστηρίζονται ή προσφέρονται στη χώρα σας. Οι αναφορές αυτές δεν υποδηλώνουν ότι η Κίνα lutong σκοπεύει να ανακοινώσει τα εν λόγω προϊόντα ή υπηρεσίες στη χώρα σας. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον τοπικό σας κίνα lutong επιχειρηματική επαφή για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορούν να σας.


    Οι επιχειρηματικές σχέσεις


  Αυτό το site μπορεί να παρέχει συνδέσμους ή αναφορές σε μη κίνα lutong τοποθεσιών Web και πόρων. Κίνα lutong δεν προβαίνει σε δηλώσεις, εγγυήσεις ή άλλες δεσμεύσεις σχετικά με οποιοδήποτε μη κίνα lutong τοποθεσίες Web ή τρίτων πόρους που μπορούν να αναφέρονται, προσβάσιμη από, ή συνδέονται με οποιαδήποτε κίνα lutong site. Μια σύνδεση με ένα μη κίνα lutong στο Web δεν σημαίνει ότι η Κίνα lutong υποστηρίζει το περιεχόμενο ή τη χρήση των εν λόγω Web site ή τον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, η Κίνα lutong δεν είναι μέρος του ή υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε πράξεις σας μπορεί να συνάπτει με τρίτους, τότε το εν λόγω μέρη του (χρήση ή η υπηρεσία αυτή παρέχεται) που προέρχεται από την Κίνα lutong site. Συνεπώς, γνωρίζετε και αποδέχεστε ότι η Κίνα lutong δεν είναι υπεύθυνη για τη διαθεσιμότητα τέτοιων εξωτερικών τοποθεσιών ή πόρων, και δεν είναι υπεύθυνο για οποιοδήποτε περιεχόμενο, υπηρεσίες, προϊόντα ή άλλο υλικό που βρίσκεται ή είναι διαθέσιμο από αυτές τις τοποθεσίες ή πόρους.

  Κατά την πρόσβαση σε μη κίνα lutong στο Web, ακόμη και μία που μπορεί να περιέχει η Κίνα lutong-λογότυπο, παρακαλώ καταλάβετε ότι είναι ανεξάρτητη από την Κίνα lutong, και ότι η Κίνα lutong δεν ελέγχει το περιεχόμενο σε αυτό το site. Εναπόκειται σε εσάς να λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις για την προστασία από ιούς, worms, δούρειους ίππους, και άλλα δυνητικά καταστροφικές προγράμματα, και την προστασία των πληροφοριών σας όπως εσείς κρίνετε σκόπιμο.    Οι εμπιστευτικές πληροφορίες


  Κίνα lutong δεν επιθυμούν να δέχονται εμπιστευτικές ή αποκλειστικές πληροφορίες από εσάς μέσω του Web site της. Σημειώνεται ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες ή υλικό αποστέλλεται στην Κίνα lutong θα θεωρείται ότι δεν είναι εμπιστευτικές. Με την αποστολή κάθε lutong κίνα πληροφορίες ή υλικό, δίνετε στη Κίνα lutong μια απεριόριστη, ανέκκλητη άδεια αντιγραφής, αναπαραγωγής, να δημοσιεύουν, να φορτώσετε, να ταχυδρομήσετε, να διαβιβάσετε, να αποστέλλετε, εκτέλεση, τροποποίηση, δημιουργία παράγωγων έργων, και αλλιώς χρησιμοποιούν ελεύθερα, εν λόγω πληροφοριών ή υλικού. Συμφωνείτε επίσης ότι η Κίνα lutong είναι ελεύθερη να χρησιμοποιεί οποιεσδήποτε ιδέες, έννοιες, τεχνογνωσία ή τεχνικές που μας αποστέλλετε για οποιονδήποτε σκοπό. Ωστόσο, δεν θα το όνομά σας ή αλλιώς γνωστό το γεγονός ότι έχετε υποβάλει υλικό ή άλλες πληροφορίες που μας Εάν δεν: (α) εξασφαλίσουμε την άδειά σας να χρησιμοποιήσουμε το όνομά σας? Ή (β) σας ειδοποιήσουμε εκ των προτέρων ότι το υλικό ή άλλες πληροφορίες που υποβάλλετε σε κάποιο συγκεκριμένο τμήμα αυτού του site θα δημοσιευτεί ή θα χρησιμοποιηθεί κατά άλλο τρόπο με το όνομά του? ή (γ) είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε από το νόμο. Προσωπικά-αναγνωρίσιμες πληροφορίες που θα υποβάλετε στην Κίνα lutong για την παραλαβή των προϊόντων ή των υπηρεσιών θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με την ιδιωτική ζωή των πολιτικών μας. Παρακαλούμε δείτε την καρτέλα με τίτλο "Προστασία της ιδιωτικής ζωής" για πληροφορίες σχετικά με την Κίνα lutong της ιδιωτικής ζωής των πολιτικών.


    Μεταφράσεις


  Ορισμένες κείμενο σ 'αυτή την ιστοσελίδα, μπορούν να διατίθενται σε άλλες γλώσσες εκτός της αγγλικής. Κείμενο που μπορεί να μεταφραστεί από ένα πρόσωπο ή αποκλειστικά από λογισμικό υπολογιστών που δεν ανθρώπινη παρέμβαση ή αναθεώρηση. Αυτές οι μεταφράσεις είναι προϋπόθεση για τη διευκόλυνσή σας, η Κίνα και lutong δεν προβαίνει σε δηλώσεις ή δεσμεύσεις σχετικά με την ακρίβεια ή την πληρότητα της μετάφρασης, ή αν δεν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή εκτελούνται από ένα άτομο. Παρακαλούμε δείτε τις παρακάτω Αποποίηση Εγγύηση για πρόσθετες προϋποθέσεις.


    Η σύνδεση με αυτό το site


  Όλα ένα Web site, πρέπει να εγκρίνονται γραπτώς από την Κίνα lutong, εκτός από το ότι η Κίνα lutong συναινέσεις για τις συνδέσεις στις οποίες ο σύνδεσμος και οι σελίδες που ενεργοποιούνται με τη σύνδεση δεν: (α) να δημιουργήσει τα πλαίσια γύρω από οποιαδήποτε σελίδα σε αυτό το Web site ή χρήση άλλων τεχνικών που αλλοιώνουν με κανένα τρόπο την οπτική παρουσίαση και εμφάνιση οποιουδήποτε περιεχομένου μέσα σε αυτό το site? (β) αλλοίωνε τη σχέση σας με την Κίνα lutong? (γ) συνεπάγεται ότι η Κίνα lutong εγκρίνει ή εγκρίνει εσάς, το Web site, ή υπηρεσία σας ή προσφερόμενα προϊόντα που? και (δ) υποβάλλουν ψευδείς ή παραπλανητικές εντυπώσεις για την Κίνα lutong ή άλλως ζημιά την καλή θέληση που συνδέονται με την Κίνα lutong όνομα ή εμπορικά σήματα. Ως μια ακόμη προϋπόθεση για να δικαιούται να κάνει σύνδεση με αυτό το site, συμφωνείτε ότι η Κίνα lutong μπορεί ανά πάσα στιγμή, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να καταγγείλει την άδεια να συνδεθεί με αυτό το site. Σε αυτή την περίπτωση, συμφωνείτε με άμεση απομάκρυνση όλων ένα Web site και να παύσει να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε εμπορικό σήμα κίνα lutong.


    Περιορισμός της ευθύνης


  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ LUTONG Κίνα ευθύνεται για οποιοδήποτε μέρος για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, περιστασιακή, ειδική, παραδειγματική ή βλάβη οποιουδήποτε τύπου, που συνδέεται ή που προκύπτουν από την παρούσα ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε χρήση του παρόντος web site, ή οποιουδήποτε χώρου ή Πόρου που συνδέονται με τις αναφερόμενες, ή που υπάρχει πρόσβαση μέσω του παρόντος web site, ή για τη χρήση ή τη λήψη της, ή την πρόσβαση σε οποιαδήποτε υλικά, πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, οποιασδήποτε απώλειας κερδών, διακοπής εργασιών, έχασε ταμιευτηρίου ή Απώλεια προγραμμάτων ή άλλων δεδομένων, αν και η IBM είναι ρητά η πιθανότητα τέτοιων ζημιών. Αυτή την άρση του αποκλεισμού και της ευθύνης ισχύει για όλα τα αίτια της δράσης, είτε βάσει της σύμβασης, την εγγύηση, τη ζημιά, ή οποιαδήποτε άλλη νομική θεωρία.

  ΕΝΕΣΙΜΟ τμημάτων και την Κίνα, το ντίζελ ένεση μέρη, η Κίνα, η έγχυση καυσίμου τμήματα Lucas DP 210, Κίνα έγχυση καυσίμου ντίζελ Μέρη, Diesel ένεση μέρη κατασκευασμένα στην Κίνα, το πετρέλαιο κίνησης ένεση τμήματα d4192t (f8qt), ντίζελ ένεση μέρη της Ινδίας, το ντίζελ ένεση μέρη των φυτών, των καυσίμων ένεση μέρη της Κίνας, της ISUZU έγχυση καυσίμου ντίζελ τμήματα, ΚΙΝΑ έγχυση καυσίμου, στοιχεία, ντίζελ ένεση τμήματα-Κίνας, Lucas ντίζελ ένεση τμήματα, τμήματα hino έγχυση καυσίμου, την Κίνα Diesel Injection μέρη των φυτών, τους Δελφούς ντίζελ ένεση τμήματα, τμήματα ντίζελ ένεση, Ακροφύσιο ντίζελ ένεση τμήματα , παραγωγός του καυσίμου ντίζελ ένεση μέρη της Κίνας, ντίζελ ένεση τμήματα ΗΠΑ, η έγχυση τμήματα ντίζελ, cummins έγχυση καυσίμου τμήματα, μέρη πετρελαιοκινητήρων ένεση τιμή, η έγχυση μέρη της Ελλάδας, MOTORPAL έγχυση καυσίμου, στοιχεία, κάμπια πραγματική έγχυση καυσίμου μέρη της Κίνας, της ΚΟΙΝΗΣ RAIL ΕΝΕΣΙΜΟ ΜΕΡΗ, έγχυση καυσίμου ντίζελ μέρη της Κίνας, της χονδρικής έγχυση καυσίμου ντίζελ μέρη, η Κίνα Diesel Injection τμήματα, το ντίζελ ένεση Μέρη Κίνα, η έγχυση τμήματα, τμήματα ve έγχυση καυσίμου, Bosch ντίζελ ένεση τμήματα, έγχυση καυσίμου, στοιχεία, εξαρτήματα φορτηγών έγχυση καυσίμου, Diesel ένεση τμήματα κίνα τιμή , Lucas ένεση τμήματα, τμήματα έγχυση καυσίμου ντίζελ στην Κίνα, DELPHI τμήματα έγχυση καυσίμου, έγχυση καυσίμου ντίζελ κινητήρα τμήματα, πετρελαιοκινητήρας ένεση τμήματα, τμήματα DAIHATSU ντίζελ ένεση κατασκευαστή, πετρελαιοκίνητα ένεση τμήματα Κίνα, κινεζικά ντίζελ ένεση τμήματα, τμήματα έγχυση καυσίμου ντίζελ
  Copyright by China-lutong diesel parts plant All Right Reserved