•   Warunki  
  •   Polityka  
  •   KsiÄ™ga GoÅ›ci  
  •   Kontakt  
  •   AktualnoÅ›ci  
  •   Produkty  
  •   O nas  
  •  Strona główna  

  • O nas

    Kultura

    Muestra de producto

    pokaż fabryki

    rynku

    Aktualności

    our news

    China Lutong heeft Beijing BICES 2019 met succes voltooid

    De Beijing Construction Machinery-tentoonstelling van Putian China Lutong Machinery Works Co., Ltd. is met succes voltooid. Onze stand bevindt zich op E1164 van de E1 Hall. De tentoonstellingstijd is van 2019-9-4 tot 2019-9-7. China International Exhibition Centre Nieuw complex, Beijing.Onze onderneming is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in brandstofinjectiesystemen.We bieden onze klanten de meest professionele diensten en oplossingen.We bieden continue after-sales service van hoge kwaliteit voor onze nieuwe en oude klanten.

    De bouwmachine-industrie heeft een belangrijke historische verantwoordelijkheid op zich genomen voor de nationale economische bouw en is gegroeid met de ontwikkeling van de nationale economie. In de afgelopen 70 jaar sinds de oprichting van de Volksrepubliek China is de bouwmachine-industrie in China helemaal opnieuw gegroeid Te groot, van zwak tot sterk, en is uitgegroeid tot een belangrijke vertegenwoordiger van de Chinese krachtpatser strategie en service "One Belt, One Road" om internationale capaciteitssamenwerking uit te voeren.

    In de afgelopen jaren zijn de belangrijkste technische uitrusting en hoogwaardige producten van de Chinese bouwmachine ontstaan ​​in een eindeloze stroom, die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de bouw van infrastructuur in China en de wereld, waaruit de vele prestaties van technische machines blijken.

    De tentoonstelling toonde ook nieuwe belangrijke technische apparatuur en hoogwaardige producten voor bouwmachines, en presenteerde de typische gevallen op belangrijke engineering- en toepassingsgebieden.

     

    Op deze tentoonstelling zullen we ons richten op de tentoonstelling van op machines gebaseerde accessoires zoals Caterpillar (8N7005), Yanmar (X.4 pompkop), Deere (injector 27333), Howo (X170S), Lucas (7123-340U), New Holland en Andere reeks accessoires.

     



    China Lutong diesel Parts Plant naprawa pomp wtryskowych,pompy wtryskowe,końcówki wtrysków (bosch,denso,delphi,lucas,volvo,
    fiat,nissan,hartridge,opel,ford,tddi,mondeo,toyota,audi,Yanmar ),końcówki wtryskiwaczy,budowa pompy wtryskowej,końcówki wtrysków,
    rozruszniki,ustawianie pomp wtryskowych,wtryski ford transit,wymiana końcówki wtryskiwaczy,naprawa pomp wtryskowych.
    Copyright by China-lutong Pompy wtryskowe czesci plant All Right Reserved