•   Warunki  
 •   Polityka  
 •   Księga Gości  
 •   Kontakt  
 •   Aktualności  
 •   Produkty  
 •   O nas  
 •  Strona główna  

 • O nas

  Kultura

  Muestra de producto

  pokaż fabryki

  rynku

  Aktualności

  our news

  Automechanika Shanghai 2017, een bruisend succes

  Automechanika Shanghai 2017, dat plaatsvond van 29 november tot 2 december 2017, heeft zijn meest succesvolle resultaten tot nu toe bekendgemaakt. Het evenement is de grootste handelsbeurs in Azië voor de auto-onderdelen, accessoires en services-industrie. China Lutong, met meer dan 20 jaar ervaring als wereldwijde producent van brandstofinjectiesystemen en -componenten ten dienste van zowel de Original Equipment Manufacturer als de aftermarket, heeft deelgenomen aan de 13e editie van Automechanika Shanghai die aan het einde van het jaar in Shanghai, China plaatsvond. jaar en onze laatste wereldwijde tournee van de belangrijkste autoshows over de hele wereld.

   

  "Voor ons is deelname aan deze beurs cruciaal om onze producten te promoten, omdat China-Lutong toegang krijgt tot nieuwe zakelijke kansen en ons marktaandeel blijft vergroten", zegt Dennis Shi, International Sales Manager van China Lutong.

   

  China Lutong Parts Plant - ontwerpt, ontwikkelt en produceert EFI-systemen en componenten voor de automotive-markt sinds 1992. Het biedt zijn klanten een breed scala van producten met meer dan 3.000 artikelen, waaronder dieselpompverdeler, elementen, d / kleppen, injectoren, dieselnozzles , VE pompen, kits en testapparatuur.

   

  Een van de populairste randevenementen van de show was het Automechanika Matchmaking-forum, waar kopers leveranciers ontmoetten om potentiële zakelijke kansen te verkennen. De China-Lutong-stand was goed bezocht en bood het bedrijf de gelegenheid om zijn nieuwe innovaties en nieuwste ontwikkelingen te presenteren aan een breed publiek van klanten, partners en leveranciers van auto-onderdelen, accessoires en apparatuur. China-Lutong heeft de mogelijkheid om steeds meer uitstekende kwaliteit van common rail-onderdelen en dieselmotoronderdelen te leveren! Laat het merk "DICSCL PARCS" uw eerste keuze zijn in Aftermarket Auto-onderdelen en -accessoires in China!

   

  En we verwachten je weer te zien op Automechanka Shanghai 2018

   

  Enkele foto's die we maakten tijdens Automechanka Shanghai 2017  China Lutong diesel Parts Plant naprawa pomp wtryskowych,pompy wtryskowe,końcówki wtrysków (bosch,denso,delphi,lucas,volvo,
  fiat,nissan,hartridge,opel,ford,tddi,mondeo,toyota,audi,Yanmar ),końcówki wtryskiwaczy,budowa pompy wtryskowej,końcówki wtrysków,
  rozruszniki,ustawianie pomp wtryskowych,wtryski ford transit,wymiana końcówki wtryskiwaczy,naprawa pomp wtryskowych.
  Copyright by China-lutong Pompy wtryskowe czesci plant All Right Reserved